Sviddå er klar for Gladmaten

Stavanger forbereder seg til Gladmat festivalen (www.gladmat.no) og den nærmer seg med stormskritt. Festivalen regnes som Nordens største matfestival og bidrar til inspirerende møter mellom produsent, leverandør og ikke minst du og jeg som nyter herlighetene. Er du i Stavanger denne uken så er denne festivalen et must (24-27 juli). Bare se for deg å vandre mellom et hundretalls restauranter, smake på alt fra tradisjonelle til mer eksotiske retter, et yrende folkeliv…alt i sentrum av Stavanger i matfylket Rogaland.

Det som gjør det ekstra stas for meg med festivalen denne gang er at jeg har blitt bedt om å være med i Gladmatjuryen. Sammen med et knippe felles bloggere skal vi besøke alle utstillere og smake oss igjennom Gladmatrettene som tilbys publikum. Med nærmere 150 retter så er jeg virkelig spent på hvordan kropp og sjel vil reagere:-). Vi skal dele ut priser for Årets Gladmatrett, Årets Gladmatstand, Årets Gladmatopplevelse og Årets nyskaper på festivalens siste dag.

Denne uken blir det altså sommerjobb på meg og jeg er så heldig å få jobbe med juryleder Olav Birkeland (Hobbykokken), Maj-Britt Aagaard (Spiselandslaget), Elin Rusnes Kvingedal (Kjøkkenmagi) og Shanna Solheim (Basilico).

Jeg gleder meg storveis, er spent og svært så ydmyk for oppgaven. En ting er jeg imidlertid 100% sikker på – dette blir et eventyr!

Forfatter: sviddaa

Enthusiastic hobbychef exploring the endless world of gastronomia - always hungry to learn more.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s