Nyhetsvarsel: Sviddå har fått en sønn!

Da har mirakelet inntruffet! En arveprins har ankommet kjøkkenet og Sviddå senior er allerede på full fart inn i pensjonistenes rekker. Sviddå junior er herved presentert og har skråsikkert lovet starten på en ny æra for Sviddå.

Navnet beholdes slik at familietradisjonen holdes i hevd. Entusiasmen skrus opp noen grader og Sviddå er klar for nye eventyr reinkarnert i kroppen til en Anova precision cooker. En sirkulator som jeg er overbevist kommer til å bære navnet Sviddå med stolthet og levere eksepsjonell verdi de neste tiår!

Takk, kjæresten min, for en fantastisk gave som jeg kan love kommer til å bli tilbakebetalt med mange gode matopplevelser.

Forfatter: sviddaa

Enthusiastic hobbychef exploring the endless world of gastronomia - always hungry to learn more.

2 thoughts

  1. Hei! Inspirerende å lese om alle opplevelsene du skaper med Sviddå! Kan jeg spørre om hvilken modell du fikk av ANOVA sirkulatoren? Var det Pro-modellen? Med eller uten WiFi?

    1. Hei Øystein! Tusen takk for flott tilbakemelding:-) Det setter jeg alltid pris på. Anova modellen jeg fikk er Precision Cooker med WiFi 🙂 Utrolig godt fornøyd med denne!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s