..og så var det mangoen sin tur

Kylling står på menyen og det er ikke så mye som slår en spicy mango chutney som del av tilbehøret. Inspirert av hvor fantastisk resultatet ble når tørket frukt får svømme fritt i bassenget, står mango nå for tur. Sviddå er mer enn klar og venter utålmodig på å ta fatt på en ny fruktutfordring imens badevannet varmes opp til hele 87,5 grader. 

Syrlig, søtt og litt spicy var utgangspunktet for valg av følgende ingredienser: 190 g tørket mango skåret i strimler, 1 kopp sukker, 1/2 kopp eplesidereddik, 1 1/2 strimlet sjalottløk, ett fedd finhakket hvitløk, 1 1/2 cm finhakket ingefær, en liten neve gule rosiner, 1/2 ts sennepsfrø, 1 finhakket rød chili.


Ha alle ingredienser i en zip lock pose og bland godt. 


Senk posen sakte ned i en bolle med vann for å presse ut luften og forsegl. Legg posen i bassenget og pass på at toppen ligger over vann. Jeg pleier å feste en god, gammeldags paper clip på toppen av posen slik at denne kan legges over kanten. 


Da er det bare å finne på masse andre kjekke ting frem til chutneyen er ferdig:-) ….sånn!


Enjoy! 

Forfatter: sviddaa

Enthusiastic hobbychef exploring the endless world of gastronomia - always hungry to learn more.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s